Fördelar med bokningssystem för tvättstugan

Boka tvättstugan online

Hur brukar det se ut när man ska boka tid i tvättstugan i de flesta bostadsrättsföreningar och bostadsföreningar? Hur bokar man tvättid runt om i landets tvättstugor? Det är förstås lite olika från ställe till ställe och det skiljer sig mellan tvättstugorna men på de allra flesta ställen är det en papperskalender som man gör sina noteringar på med en blyertspenna. Ett schema med nyckellås förekommer också på många platser.

Ska det behöva vara så krångligt?

Kan det inte finnas något enklare sätt att boka tvättstugan än att behöva gå ner i källaren och besöka tidskalendern där? När man bokar t.ex. hotell så åker man ju såklart inte dit och kliver in i receptionen och bokar sitt rum. För tidsbokningar till frisören åken man inte och besöker frisörsalongen och talar med personalen om en klipptid.

Ingen gör det!

Men tvättstugan som man bokar kanske varje vecka måste man snällt promenera ner till kalendern i källaren för göra en bokning. För att bara se om det finns någon tid ledig just den dag man är intresserad av att boka, ja då för man kila ner dit igen och titta.

Det finns en mycket bättre lösning.

boka tvättstugan online

Skaffa bokningssystem online för er tvättstuga

Tänk om man i stället kunde ha hela bokningskalendern på datorn eller i mobilen. Tänk om man kunde se exakt hur bokningarna ser ut direkt på hemsidan eller i en app. Tänk om man kunde boka sin tid direkt där och då. Det vore såklart helt fantastiskt bra!

Allt detta är möjligt för mindre än 5 kronor i månaden.

För en femma i månaden kan varje lägenhet öppna appen i mobilen, titta igenom bokningarna i kalendern och boka sin tid. Direkt från TV soffan, när som helst. Man kanske kommer på när man är på jobbet att man har en lucka då det skulle vara lämpligt att passa på att tvätta, vad gör man då? Man går in på hemsidan och bokar den tiden. Enkelt och självklart. Det är snart 2018 och allt görs på internet nu för tiden. Man köper saker, kläder och numer också mat på nätet. Vi betalar räkningar och gör alla bank och post-ärenden hemma på datorn. Vi surfar ut och läser tidningen, slår i lexikon och läser böcker. Men att boka tvättstugan ska fortfarande göras på det gamla sättet.

Vi tycker ni ska ändra på det.

Beställ vårt boka tvättstugan online bokningssystem för endast några hundra i månaden för hela föreningen så kommer detta alla era medlemmar till gagn. Delar man på kostnaden på alla lägenheter blir summan bara några kronor per månad. Så mycket service och tillgänglighet för så lite pengar saknar motsvarighet.

Kontakta oss så löser vi ett bokningssystem för tvättstugebokningar till er.

* obligatoriskt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *